Seoska domaćinstva

Repušnička klet

Turistička zajednica grada Kutine, TZGK, TZK, Turizam, Hrvatska, Moslavina, Kutina, Repušnička klet, Repušnica, seoska domaćinstva Kutina

Adresa: Vinogradska 119, 44319 Repušnica
Telefon: 044 683 000
Mobitel: 098 222 500, 099 572 33 05
E-mail: info.kingspub@gmail.com

PENTAGON, obrt za trgovinu, ugostiteljstvo i usluge, Kolodvorska 16, Kutina uz bogatu gastro-eno ponudu u restoranu i pivnici nudi i usluge smještaja.

U izdvojenom objektu „Repušnička klet“ – ( autohtona moslavačka klet ) u Repušnici koja je obnovljena i dograđena u tradicionalnom duhu, ali opremljena prema svim zahtjevima i standardima modernog turizma osim odmora, te vinskih i gastronomskih užitaka , u kleti nude i razne sadržaje za sport, rekreaciju i zabavu (kapacitet do 80 osoba).
Vanjski izgled, kao i okoliš uređeni su u izvornom obliku, što cijelom selu udahnjuje sliku prošlih vremena.
Unutrašnjost kuće jedinstvena je, jednostavna i primjerena današnjim potrebama i komforu, i obilježena je i pričom iz prošlosti.

Smještaj – noćenje
– 4 dvokrevetne sobe**


Sobe su uređene u tradicionalnom Moslavačkom stilu, a usluge se pružaju tijekom cijele godine uz mogućnost doručka i večere u restoranu.

Klet Leskarac

Turistička zajednica grada Kutine, TZGK, TZK, Turizam, Hrvatska, Moslavina, Kutina, klet Leskarac, seoska domaćinstva kutina

Adresa: Kutinska Lipa – odvojak Glogovec 2A, 44320 Kutina
Mobitel: 098 222 955
E-mail: ivica.leskarac@gmail.com
Web: www.klet-leskarac.com

U ponudi tijekom cijele godine 4/2 (+ 4), 1/3 (+1) sobe i 2 apartmana/3 (+ 2) i ugostiteljske usluge u seljačkom domaćinstvu ( domaća hrana, vino, aperitivi ) – prigodno za razne domjenke ; krstitke, prve pričesti, krizme, rođendane, momačke, djevojačke večeri , te druge prigode.
Kapacitet prijema gostiju: do 60 osoba.

Zeleni put – izletište i sobe

Turistička zajednica grada Kutine, TZGK, TZK, Turizam, Hrvatska, Moslavina, Kutina, Zeleni put

Adresa: Gornji Brinjani 63, 44320 Kutina
Telefon: 044 653 206, 044 652 692
Mobitel: 098 137 66 63, 091 725 22 69
E-mail: zeleni.putevi@gmail.com
Web: www.izletiste-lukac.com.hr

Sadržaj:
– 3 dvokrevetne sobe* (jedno sunce)
– 1 trokrevetna soba * (jedno sunce)

Uz usluge smještaja u sobama (sa doručkom; polupansion ili puni pansion ) u objektu se nudi i domaća tradicionalna kuhinja ( namirnice iz vlastitog uzgoja ) te kvalitetna domaća vina, a gostima nude i mogućnost samostalnog spravljanja roštilja, kotlovine, šarana na rašljama…
Objekat raspolaže sa kapacitetom do 60 osoba, a priređuju svadbe, rođendane, krstitke i sve ostale domjenke sukladno dogovoru.
Izletište Lukač također nudi i uslugu iznajmljivanja bicikala, a obližnje šumske staze i puteljci vode Vas u netaknutu prirodu gdje se mogu gledati divlje životinje sa lovačkih čeka i vidikovaca.

Lonjski dvori

Turistička zajednica grada Kutine, TZGK, TZK, Turizam, Hrvatska, Moslavina, Kutina, Lonjski dvori

Adresa: Ivana Fumića 84, Repušnica, 44320 Kutina
Telefon: 098 953 49 47
E-mail: spomenko1702@gmail.com
Web: www.lonjski-dvori.hr

Sobe / Smještaj Lonjsko Polje u objektu Lonjski dvori nude vam pravo seosko buđenje na svježem zraku, uz cvrkut ptica i pijevca koji vas zovu da popijete prvu jutarnju kavu na predivnoj drvenoj terasi koja ima pogled u zelenilo na veliki vrt i voćnjak obiteljskog gospodarstva. Sobe / Smještaj Lonjsko Polje u objektu LONJSKI DVORI su moderno opremljene s tragovima starinskih detalja, poput seljačkog poda, unikatni hrastov namještaj, rustikalne slike, što vam daje poseban ugođaj da doživite buđenje u pravom smislu seoskog turizma. Vanjski dio oko restorana i soba odiše zelenilom i cvijećem, gdje se u potpunosti možete prepustiti uživanju, kako vi tako i vaša djeca na velikom dječjem igralištu koje je ograđeno. Parkiralište, WC/tuš/kada, balkon/terasa, noćenje i doručak, kuhinja.

Skip to content