Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
24. svibnja 2022.
Logo

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KUTINE | +385 (0)44 681 004, e-mail: info@turizam-kutina.hr

Menu
Aktivnosti

Vrijeme

Nadolazeći događaji

Kutina i Moslavina

O Kutini i Moslavini

Poziv izlagačima - Dan planeta Zemlje na biciklu u Moslavini 2022. 30.3.2022. - Novosti

Turistička zajednica grada Kutine poziva Vas ukoliko imate interes za sudjelovanje sa svojim proizvodima na biciklijiadi u sklopu rekreativno - zabavne manifestacije pod nazivom Dan planeta Zemlje na biciklu u Moslavini, koja će se održati 23. travnja 2022. godine. To je jedna od najvećih (rekreativnih) biciklijada u Hrvatskoj koja nudi izvrsno druženje i ugodnu vožnju okolicom Kutine, razvija cikloturističku ponudu regije, te promovira i potiče upotrebu bicikla kao prijevoznog sredstva, a za sudionike organiziramo dužu i kraću rutu.

 

Program biciklijade se sastoji od rekreativne vožnje po zadanoj ruti koja prolazi pored zanimljivih primjera građevinske baštine, vinskim cestama i drugim zanimljivim atrakcijama, te druženja na prostoru cilja događanja – jezero Bajer od 13 do 20 sati. Svim posjetiteljima ponuđene su dvije rute vožnje, duža za iskusnije bicikliste te kraća obiteljska ruta. Polazak će biti s glavnog gradskog trga u Kutini Trg dr. Franje Tuđmana, a na zajedničkom cilju na jezeru Bajer, sudionike biciklijade očekuje ugostiteljska ponuda, brojne tradicijske i sportske igre uz DJ-a. 

Uvjeti izlaganja:

izlagač obavezno mora imati neku pravnu osobnost ili registriranu djelatnost (udruga, obrt, zadruga, poduzeće, obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo...)

izlaganje se ne naplaćuje


U prilogu poziva možete preuzeti Prijavnicu za izlaganje na DPZ 2022. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije možete kontaktirati TZG Kutine na tel: 044 681 004, mob:  099 389 1181 ili e-mail: marketing@turizam-kutina.hr .   ROK ZA PRIJAVU: 13.4.2022.


Broj prostora za izlaganje je ograničen, te će se redoslijed biranja lokacije Vašeg štanda popunjavati sukladno redoslijedu zaprimljenih Prijavnica, stoga Vas molimo da što prije vratite popunjene i ovjerene Prijavnice kako bismo Vam mogli osigurati prostor za izlaganje.

Prijavnicu preuzmite ovdje: Prijavnica za izlagače


 
Povratak na aktivnosti