Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
29. studenog 2023.
Logo

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KUTINE | +385 (0)44 681 004, e-mail: info@turizam-kutina.hr

Menu
Aktivnosti

Vrijeme

Nadolazeći događaji

Kutina i Moslavina

O Kutini i Moslavini

Poziv za izlaganje na Festivalu vina - MoslaVina Kutina 27.4.2023. - Novosti

POZIV ZA IZLAGANJE NA MANIFESTACIJI:

 

Festival vina - MoslaVina Kutina 2023.

29. Izložba vina Hrvatske i vina izvornih sorti

 

Turistička zajednica grada Kutine i ove godine organizira manifestaciju Festival vina - MoslaVina Kutina 2023. i 29. Izložba vina Hrvatske i vina izvornih sorti“  u suradnji s Udrugom vinogradara i voćara Moslavine „Lujo Miklaužić“ Kutina, pod pokroviteljstvom sisačko-moslavačkog župana Ivana Celjaka, Grada Kutine i Petrokemije d.d.

Posebnost ove manifestacije u odnosu na druge jest izlaganje i njegovanje vina izvornih i posebno hrvatskih sorti, čime se pomaže našim proizvođačima u promicanju ponude vina izvornih hrvatskih sorti grožđa te promicanju ostalih hrvatskih proizvoda.

Festival vina - MoslaVina Kutina održat će se na Trgu dr. Franje Tuđmana u Kutini, gdje će se odvijati glavni dio manifestacije od 26. do 27.5.2023. godine u vremenu od:

·       26.5. / 18:00 - 23:00 h

·       27.5. / 18:00 - 23:00 h

Ove godine po prvi puta Festival vina – MoslaVina Kutina ima svoju vlastitu web stranicu na kojoj se nalaze sve informacije, detalji kao i cijeli program manifestacije. Zbog ovog noviteta i prijave za izlaganje na manifestaciji vršit će se putem obrasca na poveznici: https://festivalvina-kutina.hr/izlagaci/

Pozivamo zainteresirane vinare i proizvođače domaćih i lokalnih proizvoda (u kategoriji: lokalni i domaći proizvodi, domaći proizvodi od sira, domaći suhomesnati proizvodi, gastro suveniri) da izlože i prezentiraju svoje proizvode. Vinarima će biti osiguran paviljonski prostor (u pagodama) i hladnjak. Za sve vinare izlaganje je besplatno. Izlagačima domaćih proizvoda bit će osiguran prostor i štand za izlaganje.

Molimo sve vinare i izlagače koji žele sudjelovati i izlagati svoja vina i/ili ostale domaće proizvode da upišu svoje podatke u obrazac koji se nalazi na web stranici: www.festivalvina-kutina.hr -> IZLAGAČI.

 

·       Rok za prijavu je do 14. svibnja 2023.

*Dodatne informacije možete dobiti na tel: 044 681 004 ili mob: 099 468 0110

Uvjet izlaganja: Izlagač obavezno mora imati pravnu osobnost ili registriranu djelatnost (udruga, obrt, zadruga, poduzeće, obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo...).

 

NAPOMENA:

 

  1. NIJE DOZVOLJENO IZLAGATI NI PRODAVATI PLASTIČNE IGRAČKE, SATOVE, REPRODUKCIJE, NALJEPNICE, ODJEĆU, OBUĆU I SL.
  2. Broj mjesta ograničen je za obje kategorije (komercijalni i nekomercijalni izlagači)
  3.  Rok za prijavu za sve izlagače je 14.5.2023.
  4. Komercijalni izlagači i ugostiteljski obrti (bomboni, fast food, baloni i sl.) ne prijavljuju se putem ove forme, nego se trebaju javiti na mail: ured@turizam-kutina.hr kako bi platili kotizaciju te potom dobili rješenje za izlaganje i prodaju.
  5. Po završetku priredbe, svaki korisnik je dužan očistiti prostor, otpad staviti u plastične vreće i odnijeti u za tu namjenu postavljen kontejner.
  6. Razna ambalaža, kutije i prikolice, transportna kolica i automobili ne smiju biti postavljeni uz štandove.
  7. Organizator priredbe neće dozvoliti postavljanje štandova i prodaju predmeta koji ne zadovoljavaju navedenim uvjetima. Sve koji se neće pridržavati navedenih uvjeta, Organizator će odbiti.
  8. Svaki izlagač dužan je sukladno zakonskim odredbama osigurati sve potrebno za prodaju (sanitarna dozvola, higijena držanja proizvoda, ispostavljanje računa i sl.).
  9. Redoslijed biranja lokacije Vašeg štanda je prema redoslijedu zaprimljenih prijavnica, stoga Vas molimo da što prije ispunite prijavnicu kako bismo Vam mogli osigurati prostor za izlaganje.
 
Povratak na aktivnosti